Home > Blog > Bezoek Kijk & Bouw op Nieuwbouwzondag

Bezoek Kijk & Bouw op Nieuwbouwzondag

Heeft u bouwplannen of bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Kijk & Bouw helpt u graag verder met al uw vragen over het bouwen van een woning, in een nieuwbouwproject instappen en de laatste bouwtrends. Op Nieuwbouwzondag 23 oktober 2016 zetten wij de deuren van onze nieuwbouwprojecten in Lier en Houthulst open en informeren we u graag ter plaatse van 9u00 tot 17u00. U bezichtigt zelf de woningen in opbouw en kunt met al uw vragen terecht bij onze bouwadviseurs. Kom vrijblijvend langs of maak hieronder meteen al een afspraak met een van onze bouwadviseurs.

Nieuwbouwzondag: waar en wanneer?

zondag 23 oktober 2016
van 9u00 tot 17u00

Pannenhuisstraat, 2500 Lier
Klerkenstraat, 8650 Houthulst

Kom vrijblijvend langs of maak onderaan deze pagina een afspraak

Nieuwbouwproject Lier

Nieuwbouwproject in Lier | Kijk & Bouw | Bouwprojecten

Dit prachtige nieuwbouwproject van 8 woningen is gelegen in het gezellige en charmante Lier. Alle woningen hebben 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer, een woonkamer met open zicht op de tuin en een stijlvolle keuken. Er zijn nog slechts 3 loten beschikbaar van dit project. De werken zijn reeds gestart.

> Lees meer over dit project

 

Nieuwbouwproject Houthulst

Nieuwbouwproject in Houthulst | Kijk & Bouw | Bouwprojecten
In deze nieuwe verkaveling worden 16 prachtige nieuwbouwwoningen gebouwd in een landelijke stijl. Deze verkaveling vlakbij het centrum van Houthulst heeft u alle troeven om u hier werkelijk thuis te voelen. Een doodlopende straat staat garant voor een veilige, kindvriendelijke buurt. Alle woningen worden voorzien van het beste comfort en bevatten elk een ruime woonkamer met open keuken en berging, ruime slaapkamers en een mooie tuin. De werken zijn reeds gestart.

Lees meer over dit project
 

Inschrijven

Kom langs of maak hieronder meteen een afspraak met een van onze bouwadviseurs.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen